Data Analyst

Job description

Ben jij onze nieuwe Data Analyst?

Zoek je een baan met impact? Mooi! Wij zijn Gerimedica Inzicht en we nodigen je uit mee te bouwen aan de toekomst van de ouderen- en gehandicaptenzorg in Nederland. Dit doen wij niet alleen maar met een top team van artsen, developers en zorg-enthousiastelingen om ons heen. Dankzij algoritmes, AI en medische data weet én zien onze gebruikers meer dan ooit tevoren. Onze BI-applicatie brengt continue de gezondheid van cliënten in kaart en speelt dit op het juiste moment terug aan de gebruikers van ons EPD, namelijk artsen, paramedici en verpleegkundigen. Lijkt het jou een leuke uitdaging om de ouderenzorg met behulp van data naar het volgende niveau te brengen in de rol van BI Consultant, dan raken we graag met je in gesprek.


Wat ga je doen

Momenteel zijn wij een team van 2 personen. Dat geeft ons veel vrijheid en mogelijkheden om ons product en onze processen te verbeteren. Deze drive is dan ook wat we in onze nieuwe collega zoeken! Als onze nieuwe BI Consultant vul je ons het best aan als je wat meer op de tech kant zit, al is het ook belangrijk dat je graag met onze klanten in contact bent. In de rol van BI Consultant help je bepalen hoe we onze infrastructuur organiseren. Hoe slaan we onze gestructureerde data, onbewerkte gegevens en andere getransformeerde datasets nou het beste op? Het opzetten van kwaliteitscontroles is jou hopelijk ook toevertrouwd, we zorgen graag dat onze dashboards en widgets zo betrouwbaar mogelijk zijn. Ook onderzoeken we graag met je wat de beste geautomatiseerde oplossing is om rapportages zo regelmatig mogelijk beschikbaar te stellen.


Binnen Gerimedica werken we Agile en samenwerking en openheid is hierin belangrijk. Zo werk je veel samen met klanten om actiegerichte KPI’s en andere visualisaties tot stand te brengen. Ook begeleid en train je collega’s vakinhoudelijk, en introduceer je aan hen nieuwe technieken, tools en best practises. In deze rol heb je te maken met verschillende business units en managementniveaus, goed stakeholdermanagement is daarom van belang.


Bekijk de vacature in onze leuke infographic

Requirements

Wie ben je

In het kort:

 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke positie en minimaal een afgeronde HBO-opleiding

 • Ervaring met SQL is vereist, Python en Linux(-cli) een zeer grote pré (en Javascript ervaring zou ook nog leuk zijn!)

 • Je bent vaardig in het ontwerpen van ETL-processen en hebt ervaring met BI-applicaties zoals Sisense, PowerBI en Tableau

 • Je bent bekend met gegevensmodellering, datawarehousing, kubusontwikkeling en databaseontwerp

 • Je bent graag in contact met de klant maar haalt net zoveel plezier uit het technische werk

 • Commercieel denken past bij je

 • Je leert snel, bent analytisch en weet informatie juist en duidelijk over te brengen

 • Vloeiend in de Nederlandse taal en liefst ook in Engels


Wat krijg je van ons

 • Een vast dienstverband 32/40 uur met veel vrijheid en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

 • Een (elektrische) auto van de zaak

 • Ruimte om je toffe ideeën om te zetten in acties!

 • Een goede werk-privé balans, ook post corona moedigen we je aan gedeeltelijk thuis te blijven werken

 • Een klein team dat wel onderdeel is van het grotere Gerimedica

 • We overdrijven niet: het mooiste kantoor van Amsterdam

 • En dan natuurlijk de uitstekend geregelde standaard zaken als een goed salaris (max. € 60k/ jaar obv je leeftijd en ervaring), 25 vakantiedagen, pensioenbijdrage, gratis lunch en fruit etc.


Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via de button en laat daar je cv en motivatie achter. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Hamza (h.japtjong@gerimedica.nl of 06-57587908). We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

PS hierbij alvast een klein inkijkje in ons dashboard!