Implementatie Adviseur / Accountmanager

Job description

Implementatie Adviseur gezocht!

Zoek je een baan met impact? Ben je die zorgprofessional die graag aan de andere kant van het bed staat, je tegen processen aan bemoeit en het liefst wil dat je collega`s ontzorgd worden rondom hun administratie? Mooi! Want wij, Gerimedica, hebben een ambitie en zijn op zoek naar talenten die hier net zo hard in geloven en hun steentje hieraan willen bijdragen. Wij maken namelijk de zorg in Nederland beter. Dat doen wij door de zorgprofessional te ontlasten zodat hij dat kan doen waar hij het meeste van belang en van waarde is: het begeleiden en behandelen van de patiënt. Als ontwikkelaar van elektronische patiënten dossiers zorgen wij dat de hele administratie in zorginstellingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk is. Daarnaast lanceren wij in 2022 een nieuw product, het zorgdossier, dat de zorgprofessional nog veel verder zal gaan ondersteunen.


De komende jaren verwachten wij hard te groeien. Om onze huidige en toekomstige klanten goed te kunnen blijven bedienen zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Implementatie Adviseur.


Wat ga je doen

Als Implementatie Adviseur ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten. Deze klanten zijn zorginstellingen in de ouderenzorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij maken gebruik van ons behandeldossier (EPD) Ysis en hopelijk in de toekomst ook van ons nieuwe zorgdossier. De rol van Implementatie Adviseur is zeer afwisselend. Zo begeleid je implementaties, geef je demo’s of scholing en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de (multidisciplinaire) werkprocessen en inrichting van Ysis. Je vindt het leuk om informatie over te dragen en om mee te denken op welke manier dat het beste kan worden aangeboden. Je verdiept je graag in nieuwe ontwikkelingen en maakt een plan in overleg met gebruikersgroepen om dit zo goed mogelijk aan te gaan bieden in het dossier. Daarnaast bouw je een relatie op met de organisaties en de gebruikers van het dossier omdat je het naast implementaties ook leuk vindt om een accountmanagementrol te vervullen. Een rol voor een echt energieke duizendpoot dus! Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen ben je regelmatig bij hen op locatie, maar veel gaat tegenwoordig ook online. Om onze klanten op het juiste niveau te kunnen adviseren is het van belang dat je een achtergrond in de zorgsector hebt.


Zorgen dat de zorgprofessional meer bezig kan zijn met zijn vak is ons doel. Omdat jij onze klanten door en door kent verwachten we van jou een actieve bijdrage in het meedenken over verbeteringen en vernieuwingen in onze software. Zo zorgen we er samen voor dat onze software naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk van de gebruiker. Een job met impact dus!


Requirements

Wie ben je

In het kort:

 • Je hebt een achtergrond in de zorg (als verpleegkundige heb je een pré, maar een andere achtergrond is ook van harte welkom)

 • Commercieel denken past bij je

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • Je bent energiek en hebt goede drive om zaken voor elkaar te krijgen

 • Je bent een goede spreker, bent goed georganiseerd en een echte teamplayer

 • Vloeiend in de Nederlandse taal maar ook in/met het Engels weet je je te redden


Wat krijg je van ons

 • Een vast dienstverband 32/40 uur met veel vrijheid en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

 • Een (elektrische) auto van de zaak

 • Ruimte om je toffe ideeën om te zetten in acties!

 • Een goede werk-privé balans, ook post corona moedigen we je aan gedeeltelijk thuis te blijven werken

 • Een samenwerking met fijne collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben: de zorg beter maken

 • We overdrijven niet: het mooiste kantoor van Amsterdam

 • En dan natuurlijk de uitstekend geregelde standaard zaken als een goed salaris, 25 vakantiedagen, pensioenbijdrage, gratis lunch en fruit etc.


Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via de button en laat daar je cv en motivatie achter. Je motivatie hoeft niet lang te zijn maar bevat antwoord op de volgende vragen (en het mag best een beetje leuk zijn):

 • Waarom is deze positie jou op het lijf geschreven?

 • Aan welk behaald succes denk je met trots terug en waarom?


Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Tanja (t.gerritsen@gerimedica.nl of 06-11903005). We kijken uit naar je sollicitatie!