Technisch Supportmedewerker

Job description

Zoek je een baan met impact? Bij Gerimedica ondersteunen we zorgprofessionals zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren. Met veel inhoudelijke kennis bouwen wij ‘state of the art’ software voor de ouderenzorg, thuiszorg en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking: Ysis genaamd. Wij zijn op zoek naar talent dat hieraan wil bijdragen.


Onze organisatie groeit hard. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste Technisch Supportmedewerker die onze klanten kan ondersteunen bij technische vraagstukken.Wat ga je doen?

De afdeling Support is dé afdeling waar technische kennis van Ysis wordt ingezet om vragen van klanten te beantwoorden. Wanneer klanten vragen hebben of problemen ervaren, melden zij zich bij de Servicedesk. Je werkt close samen met de servicedesk en spreekt hen dagelijks. Complexe tickets neem je van hen over waarbij je zelf zorgt voor een juiste prioritering en een tijdige afhandeling; je onderhoudt zelf contact met de klant. In je contact met de servicedesk ben je scherp op signalen die leiden tot verbetering en juiste prioritering.


Naast het verwerken van de tickets heb je een belangrijke rol richting onze testers en developers. Indien je bugs en andere onvolkomenheden analyseert die je niet zelf op kunt lossen, escaleer je deze naar onze ontwikkelteams. Jij coördineert het vraagstuk. Wat dit verder behelst? Je maakt bijvoorbeeld bug reports (met Jira), je prioriteert activiteiten voor de testers en developers en stelt extra vragen bij de klant indien nodig. Dagelijks praten jullie elkaar bij over specifieke problemen en de voortgang van de verbetering of oplossing.


Als Technisch Supportmedewerker neem je deel aan stakeholder meetings waarin de prioriteiten voor de aankomende periode bepaald worden. Jij zorgt voor een actieve inbreng: wat waren nou hot topics? Welke interne systemen kunnen we verder doorontwikkelen en wanneer? Je weet wat er speelt bij onze klanten o.b.v. de feedback die je van hen ontvangt en zorgt dat de juiste stakeholders hiervan op de hoogte zijn. Daarnaast ben je sparringpartner van onze adviseurs indien zij vragen hebben op het technisch vlak.


Het steeds beter worden is iets waar we binnen Gerimedica hard aan werken. Niet alleen de verbetering van ons product, maar ook onze interne organisatie en jouw persoonlijke groei zijn super belangrijk. Onze professionals komen van over de hele wereld, van elkaar leren we veel. We dagen jou ook uit je grenzen te verleggen en te staan voor wat je belangrijk vindt, zodat we samen de zorg in Nederland beter kunnen maken.


Requirements

Wie ben je?

In het kort:

 • Ervaring in een soortgelijke rol in de IT-branche is een must, binnen de zorg een pré

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau

 • Ervaring met SQL en Jira of een ander ticketsysteem is een pré

 • Je leert graag nieuwe dingen en pakt proactief (nieuwe) dingen op

 • Je bent een fijne teamplayer die verantwoordelijkheid neemt en duidelijk communiceert (zowel intern als extern)

 • Jouw profiel omschrijft zich het beste als analytisch en nauwkeurig, waarbij je oog houdt voor het grotere plaatje

 • Je denkt probleemoplossend en houdt het hoofd koel in moeilijke en onverwachte situaties

 • Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal


Wat krijg je van ons?

 • Een vast dienstverband 28/40 uur met veel vrijheid en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

 • Een organisatie volop in beweging waar de lijnen kort zijn en de ambities hoog

 • Ruimte om je toffe ideeën om te zetten in acties!

 • Een hybride werkomgeving ((minimaal) 2 dagen op kantoor, rest vanuit huis)

 • Een samenwerking met fijne collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben: de zorg beter maken

 • We overdrijven niet: het mooiste kantoor van Amsterdam

 • En dan natuurlijk de uitstekend geregelde standaard zaken als een goed salaris, 25 vakantiedagen, opleidingsbudget, pensioenbijdrage, gratis lunch en fruit etc.


Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via de button en laat daar je cv en motivatie achter. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Marieta (m.karagianni@gerimedica.nl). We kijken uit naar je sollicitatie!