Skip to content

Technical Support Specialist (Integration Specialist)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSupport

Functieomschrijving

Onze nieuwste collega, Kimberly aan het woord “In mijn nieuwe uitdaging wilde ik een steentje bijdragen aan de zorg in Nederland. Een chirurg of arts zou ik met mijn achtergrond nooit worden, maar met mijn ervaring in support kan ik nu alsnog een bijdrage leveren aan dit prachtige doel. Een doel dat nagestreefd wordt door een internationaal en gezellig team met een gedeelde passie. Samen zorgen we ervoor dat de patiënt de beste zorg ontvangt.”


Heb je altijd al een bijdrage willen leveren aan de zorg in Nederland? Bij Gerimedica ondersteunen we zorgprofessionals zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren. Met veel inhoudelijke kennis bouwen wij software voor de ouderenzorg, thuiszorg en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Inmiddels maakt 50% van alle behandelaren in deze tak dagelijks gebruik van ons behandeldossier Ysis. Tijd om even achterover te leunen? Niets is minder waar! Sinds 2022 is Ysis uitgebreid met een eigen versie voor een andere groep zorgverleners in onze sector: Ysis zorgdossier is een nieuw product dat de eigen behoeftes van zorgmedewerkers in de wijkzorg en de ouderenzorg ondersteunt.

Bij ‘state of the art software’ hoort uitstekende productondersteuning: daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste Technisch Supportmedewerker die onze klanten kan ondersteunen bij technische vraagstukken.


Wat ga je doen?

De afdeling Support is dé afdeling waar technische kennis van Ysis wordt ingezet om vragen van klanten te beantwoorden. Wanneer klanten vragen hebben of problemen ervaren, melden zij zich bij de Servicedesk. Je werkt nauw samen met de Servicedesk en spreekt hen dagelijks. Complexe tickets neem je van hen over waarbij je zelf zorgt voor een juiste prioritering en een tijdige afhandeling; je onderhoudt zelf contact met de klant. In je contact met de servicedesk ben je scherp op signalen die leiden tot verbetering en juiste prioritering. Waar nodig overleg je de prioriteiten en (vervolg)acties binnen je eigen team van 6 technische specialisten.


Naast het verwerken van tickets heb je een belangrijke rol richting onze testers en developers. Indien je bugs en andere onvolkomenheden analyseert die je niet zelf op kunt lossen, escaleer je deze naar onze ontwikkelteams. Jij coördineert het vraagstuk van begin tot eind. Ontdek je een case waaruit ideeën voor de doorontwikkeling van Ysis voortvloeien? Mooi, tijd om de Product Owner te spreken! Als Technisch Supportmedewerker neem je namelijk ook deel aan stakeholder meetings waarin de prioriteiten voor de aankomende periode bepaald worden. Jij zorgt voor een actieve inbreng. Je weet wat er speelt bij onze klanten o.b.v. de feedback die je van hen ontvangt en zorgt dat de juiste stakeholders hiervan op de hoogte zijn.


Ontwikkeling staat binnen Gerimedica centraal. Niet alleen de verbetering van ons product, maar ook onze interne organisatie en jouw persoonlijke groei zijn super belangrijk. Onze professionals komen van over de hele wereld, van elkaar leren we veel. We dagen jou ook uit je grenzen te verleggen en te staan voor wat je belangrijk vindt, zodat we samen de zorg in Nederland beter kunnen maken.

Vereisten

Wie ben je? In het kort:

 • Ervaring in een soortgelijke rol in de IT-branche is een must, binnen de zorg een pré
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
 • Ervaring met Jira of een ander ticketsysteem
 • Ervaring met loggingsystemen zoals Graylog of Grafana is een pré, net als basiskennis SQL
 • Je leert graag nieuwe dingen en pakt proactief (nieuwe) dingen op
 • Je bent een fijne teamplayer die verantwoordelijkheid neemt en duidelijk communiceert
 • Jouw profiel omschrijft zich het beste als analytisch en nauwkeurig, waarbij je oog houdt voor het grotere plaatje
 • Je denkt probleemoplossend en houdt het hoofd koel in moeilijke en onverwachte situaties
 • Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal


Wat krijg je van ons?

 • Een vast dienstverband 32/40 uur met veel vrijheid en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een organisatie volop in beweging waar de lijnen kort zijn en de ambities hoog
 • Ruimte om je toffe ideeën om te zetten in acties!
 • Een hybride werkomgeving ((minimaal) 2 dagen op kantoor, rest vanuit huis)
 • Een samenwerking met fijne collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben: de zorg beter maken
 • We overdrijven niet: het mooiste kantoor van Amsterdam, met gratis lunch en fruit
 • Een opleidingsbudget, omdat we niet kunnen groeien als onze mensen stilstaan!
 • En dan natuurlijk de uitstekend geregelde standaard zaken als een goed salaris, 25 vakantiedagen, pensioenbijdrage etc.


Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via de button en laat daar je cv en motivatie achter. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Marieta (m.karagianni@gerimedica.nl). We kijken uit naar je sollicitatie!

of