Account Manager

Job description

Wij zoeken een ervaren accountmanager die ons helpt met onze missie om zorgprofessionals te ondersteunen bij het verlenen van de best mogelijke zorg.


Op zoek naar een baan met impact?

Écht impact maken. De zorg verbeteren. Het optimaal ondersteunen van de zorgprofessional zodat hij/zij kan doen wat echt belangrijk is. Klinkt te mooi om waar te zijn? In de rol van accountmanager bij Gerimedica is dit waar je dagelijks aan bijdraagt. Als jouw hart nu een sprongetje maakt, nodigen we je graag uit om verder te lezen!


Wat je gaat doen

Als accountmanager bouw je actief aan de verdere groei van Gerimedica. Dit betekent zowel het onderhouden van uitstekende contacten met onze huidige klanten, als het acquireren van nieuwe opdrachtgevers. Je signaleert waar kansen liggen en doet de juiste acties.
Doordat je onze markt goed kent (of leert kennen), zet je de juiste proposities uit. Het kan ook zo zijn dat een klant onze applicaties nog beter in kan zetten of niet op de hoogte is van (nieuwe) modules. Gelukkig ben jij er dan om hen van advies te voorzien.

Bij onze bestaande klanten zorg je voor een sterke relatie en afstemming door het voeren van gesprekken op zowel tactisch als strategisch niveau. Zo kom je te weten wat er écht bij onze klanten speelt en hoe wij hen ook in de toekomst beter kunnen ondersteunen.

Intern speel je een belangrijke rol als stakeholder; je denkt actief mee over verbeteringen en vernieuwingen in onze software, om ervoor te zorgen dat Ysis naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk van de gebruiker. Je representeert de klant die je als geen ander kent!

Jouw team bestaat uit drie andere accountmanagers en een team van implementatiespecialisten. Onze teamwaarden zijn betrokkenheid, focus en eigenzinnigheid. En ja, dat zijn we echt! Allen werken we met dezelfde motivatie: zorgprofessionals ondersteunen bij het verlenen van de best mogelijke zorg.

Requirements

Dit ben jij

Om deze rol succesvol uit te kunnen oefenen is het fijn als je minimaal drie jaar ervaring hebt in de rol van accountmanager of soortgelijke functie. In het beste geval ken je t Ysis. Maar ook als je ervaring hebt met de zorg of verkoop van software, dan nodigen we je ook graag uit om te solliciteren. Naast dat je HBO werk- en denkniveau hebt, ben je ondernemend en gedreven. Daarnaast ben je een goede gesprekspartner voor zowel intern als voor onze klanten, verlies je onze visie nooit uit het oog. Je gaat voor kwaliteit en je hebt wat wij noemen een ‘clever mind & caring heart’.


Wat je krijgt

  • Telefoon, laptop en elektrische auto van de zaak

  • Een vast dienstverband 32/40 uur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

  • Een informele organisatie die volop in beweging is, waar de lijnen kort zijn en de ambities hoog

  • Ruimte om je toffe ideeën om te zetten in acties!

  • Een groep fijne collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben: de zorgprofessionals optimaal ondersteunen

  • Een hybride werkomgeving

  • Het mooiste kantoor van Amsterdam, we overdrijven niet!

  • En dan natuurlijk de uitstekend geregelde standaardzaken als een goed salaris, 25 vakantiedagen, trainingsbudget, pensioenbijdrage, gratis lunch en fruit etc.


Over Gerimedica

Gerimedica ondersteunt zorgprofessionals bij het leveren van de best mogelijke zorg. Dit doen we door onze zorginhoudelijke kennis te combineren met innovatieve softwaretechnologie.

Gerimedica is in 2007 opgericht als spin-off van het Amsterdam UMC en is vandaag de dag uitgegroeid tot een gezond en zelfstandig bedrijf met zo’n 80+ medewerkers.

Dagelijks maken tienduizenden zorgprofessionals, werkzaam bij meer dan 120 zorginstellingen, gebruik van onze software. We zijn met ons product Ysis marktleider in de ondersteuning van zorgprofessionals in de chronische zorg.


Klinkt dit als dé baan voor jou?

Stuur ons jouw sollicitatie met motivatie en CV.