Sales Manager

Job description

Sales Manager gezocht!


Zoek je een baan met impact? Mooi! Want wij, Gerimedica, hebben een ambitie en zijn op zoek naar talenten die hier net zo hard in geloven en hun steentje hieraan willen bijdragen. Wij maken namelijk de zorg in Nederland beter. Dat doen wij door de zorgprofessional te ontlasten zodat hij dat kan doen waar hij het meeste van belang en van waarde is: het begeleiden en behandelen van de patiënt. Als ontwikkelaar van elektronische patiënten dossiers zorgen wij dat de hele administratie in zorginstellingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk is. Daarnaast lanceren wij in 2022 een nieuw product, het zorgdossier, dat de zorgprofessional nog veel verder zal gaan ondersteunen.


De komende jaren verwachten wij hard te groeien. Misschien zelfs wel verdubbelen in een paar jaar tijd. Om die groei mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Sales Manager. Steek jij je handen graag uit de mouwen om nieuwe klanten te werven en de sales processen zo goed mogelijk te begeleiden? Lees dan verder!


Wat ga je doen

Als Sales Manager ben je dé persoon die nieuwe contracten weet te sluiten. Of het een nieuwe of bestaande klant is maakt je niet uit, met jouw actieve insteek, gunfactor en organisatiesensitiviteit weet je wat je moet doen om de klant aan ons te binden. Je denkt na over onze propositie en weet deze met succes in te zetten om zo nieuwe leads te genereren. Als Sales Manager begeleid je de klant in het gehele sales proces: kennismaken met onze producten d.m.v. demo’s (al dan niet in samenwerking met een van onze adviseurs), beantwoorden programma van eisen, juiste communicatie onderhouden met klant en projectteam en het hebben van contractbesprekingen en -onderhandelingen. Doordat je kennis hebt van de zorgsector weet je je weg te vinden en kan je op niveau met onze klanten meepraten.


Je acties onderbouw je met een gedegen sales plan dat je in nauwe samenwerking met de CCO maakt. Jullie werken samen aan de juiste sales strategie van Gerimedica. Onze sales organisatie mag meer body krijgen en geprofessionaliseerd worden; we horen heel graag wat jouw ideeën hierbij zijn en hoe je hieraan denkt te kunnen bijdragen.


Requirements

Wie ben je

In het kort:

 • Je hebt een commerciële achtergrond, meer specifiek in B2B sales

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • De zorg is niet nieuw voor je, je hebt affiniteit met deze branche en de bijbehorende dynamiek

 • Je kan goed switchen tussen de operationele sales rol en het meer tactisch/strategische vlak

 • Een gespreid bedje is niets voor jou, je hebt ervaring met het werken in/opbouwen van een jonge sales organisatie. Je zoekt zaken graag zelf uit en handelt autonoom en proactief

 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het MT en de business

 • Daarnaast zoeken we iemand die organisatiesensitief is, een goede drive heeft om resultaten te behalen én iemand die een bewezen zelfstarter is

 • Je bent vloeiend in de Nederlandse taal en hebt goed begrip van de Engelse


Wat krijg je van ons

 • Een vast dienstverband 32/40 uur met veel vrijheid en alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

 • Een (elektrische) auto

 • Ruimte om je toffe ideeën om te zetten in acties!

 • Een goede werk-privé balans, ook post corona moedigen we je aan gedeeltelijk thuis te blijven werken

 • Een samenwerking met fijne collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben: de zorg beter maken

 • We overdrijven niet: het mooiste kantoor van Amsterdam

 • En dan natuurlijk de uitstekend geregelde standaard zaken als een goed salaris (4.000-5.500 obv je leeftijd en ervaring), 25 vakantiedagen, pensioenbijdrage, gratis lunch en fruit etc.


Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via de button en laat daar je cv en motivatie achter. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met Marieta (m.karagianni@gerimedica.nl). We kijken uit naar je sollicitatie!